Einar Olav Kirkeby

Om Takstkontoret Rosendal AS

Firmaet er etablert i 1994. Einar Olav Kirkeby har over 30 års erfaring med taksering, verdivurdering og rådgivningskompetanse.

Vi takserer blant annet eneboliger, tomannsboliger, rekkehus, selveierleiligheter, borettslagsleiligheter (OBOS, USBL og frittstående borettslag), aksjeleiligheter og fritidsboliger. I tillegg er Takstkontoret Rosendal sertifisert for verditaksering av alle type næringseiendommer.

Det utføres verditakster, lånetakster, tilstandsrapporter og boligsalgsrapporter.

Vi utfører også takstoppdrag i forbindelse med arv, skifte og oppløsning av sameie. Videre påtar vi oss kontrollmålinger av arealer, samt opptegning av planskisse (på data) over leiligheter, noe som ofte er ønskelig i forbindelse med salg/markedsføring.

Testemonier

  • Per Nesbakken – tidl. daglig leder – Bermingrud Entreprenør Østfold AS

    Jeg har opplevd Einar som svært profesjonell og ryddig hele veien, og i selve byggeprosessen som vi er nå en del av oppleves det samme.  Man jobber uti fra tillit og ryddige prosesser. Jeg kan på det sterkeste anbefale Einar uti fra den prosessen jeg kjenner han og opplever han som et medmenneske og en person som ivaretar sin oppdragsgiver på en god måte.

  • Jørn Heiersjø, Fazenda Securities

    Vi er spesielt imponert over kvaliteten på den tekniske gjennomgangen, samt det faktum at Kirkeby besøkte og vurderte hver eneste eiendom fra både et teknisk og et kommersielt perspektiv. Jeg anbefaler med dette Einar Kirkeby på det sterkeste.